Softonic incelemesi

Learning AZ tarafından Android için ücretsiz bir program.

Harf İsimlerini Okumayı Öğrenin (Anaokulu)

Çocuklar eğlenceli, eğitici ve ilgi çekici oyunu oynayarak okuma becerilerini geliştirebilirler. Her oyun belirli bir öğrenme deneyimi sunmak için tasarlanmıştır.

Her oyunun farklı bir teması ve benzersiz bir öğrenme deneyimi vardır. Oynayarak öğrenmenin yeni ve heyecan verici bir konseptini tanıttık. Oyunlar basit ve oynaması kolaydır. Çocuklar kendi hızlarında oynayabilir. Okuma becerilerini geliştirebilir, dikkatlerini ve odaklanmalarını geliştirebilirler.

Oyun eğitici ve eğlenceli olacak şekilde tasarlanmıştır. Oyun çocuğunuza alfabeyi ve harfleri öğretir. Ayrıca çocuğunuzun harflerin çıkardığı sesleri öğrenmesine yardımcı olur. Çocuklar için harika bir öğrenme deneyimi. Alfabeyi öğrenebilir ve okuma becerilerini geliştirebilirler.

Çocuklar okuma becerilerini geliştirebilir ve alfabeyi öğrenebilirler. Kendi hızlarında oynayabilir ve öğrenebilirler.

Program diğer dillerde mevcuttur

Learn to Read Alphabet Letter Names (Kindergarten) hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Learn to Read Alphabet Letter Names (Kindergarten) denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.